Thuiswerken alsof je samen op kantoor zit 

Waarom Microsoft Teams?

Met Microsoft Teams, de hub voor teamwerk in Office 365, haal je je collega’s, partners en klanten dichtbij, ook als ze op afstand zijn. Teams is een samenwerkingsplatform waarmee je medewerkers eenvoudig kunnen chatten, vergaderen, bellen en samenwerken aan bestanden. Ook met externen. En Microsoft zou Microsoft niet zijn als optimale veiligheid niet centraal staat.

Neem contact met ons op

In Microsoft Teams kun je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden in realtime bekijken, delen en bewerken. Bestanden in de bestandenbibliotheek van je team zijn toegankelijk voor elk teamlid. Samen kunnen teamleden bestanden aanpassen en optimaliseren, alle wijzigingen worden naadloos samengevoegd terwijl je werkt. Opslaan is niet meer nodig, dat gaat automatisch.

Samenwerken

Door de huidige coronacrisis is het belang van soepel, betrouwbaar en goed beveiligd kunnen samenwerken op afstand, extra belangrijk.

Maar ook in een ‘gezonde’ wereld is samenwerken vanaf elke plek, elk device en op elk moment steeds meer de standaard. Maar liefst 80% van onze werktijd wordt besteed aan samenwerken. Dat wil je als werkgever goed faciliteren.  De werkplek anno 2020 is flexibel, mobiel en optimaal samenwerken is nu belangrijker dan ooit.  

Hulp nodig? Neem contact met ons op.

Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Ja! Ik wil meer weten over hoe ik aan de slag kan gaan met Microsoft Teams

Chatten

Met Microsoft Teams kun je chatten met een groep of een-op-een. Voeg gifjes, emoji’s en stickers toe om je berichten te personaliseren of kracht bij te zetten. Even weggeweest? Microsoft Teams gaat altijd precies daar verder waar je gebleven was. En noemt iemand jou in een chat, dan krijg je daar een melding van. Je hoeft dus niet bang te zijn iets te missen.

Microsoft Teams in vogelvlucht

Microsoft Teams heeft ook geavanceerde (video-) vergaderfunctionaliteiten. Behalve het vergaderen zelf, maakt Teams het je ook gemakkelijk taken aan medewerkers te koppelen, of verslagen en andere artikelen in de virtuele vergaderruimte op te slaan. Daarmee wordt het doorworstelen van je mail naar de meest recente stukken verleden tijd.

Vergaderen

Uiteindelijk kun je ook gewoon lekker ouderwets bellen met Teams, inclusief alle mogelijkheden die een telefooncentrale je ooit bood.

Bellen

Ja! Ik wil meer weten over hoe ik aan de slag kan gaan met Microsoft Teams

Met Microsoft Teams kom je aan deze behoefte tegemoet, niet alleen in de crisissituatie van vandaag, maar ook in de toekomst.